Известие

Collapse
No announcement yet.

33 ракийки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде няма ли да пускат тоя път там при перник ,никаде няма информация само дупки кал и заобиколен път ,добре че е хубав тоя заобиколен път през Радомир поне .
    А задръстването , нерввите и горивото на вятара отиват,за наша сметка навсякаде запушиха улици и пътища само дупките не ..
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Тая магистрала през носа ни излиза,макар че на нас никаква работа няма да ни върши.Прведставяш ли си да трябва да стигнеш Сухата река в София и минеш през Люлин ,3 дни път с камили.През Бучино не се минаява,освен ако не искаш да си оставиш окачването някаде.За да избегнеш голямите задръствания трябва сутрин да тругваш преди 6 часа,и да се прибираш след 20 ч.
      Някой знае ли дали е готов и дали са пуснали панорамния,вчера ми се стори че доста коли излизат от него?
      вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Панорамния от Княжево през Бояна (или обратното)ли имаш предвид,ако да, да знаеш че е пуснат в неделя минах от там през Бояна и директно на бул.България долу за 5 минути .Асвалта е от Княжево до горе и е новичък и мазен и много добре се патува по него.
        Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Вече го изпробвах и аз ,с кеф се минава вече.
          http://www.youtube.com/watch?v=ta2IPy8welg&NR=1

Comment

• Видно от заглавието тука за бира и ракия говорим

Наздраве с една обедна
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Понеже сега е вече вечер ,аз съм на ракиика със мезенце:пружолиии

Comment

• Ааа добре си я почнал .
                Аз се пъна тука на едни пилешки крилца на фурна
                с биричка разбира се .

Наздаровя .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Колеги, много Ви моля(за сега, после ще почна да наказвам), не омазвайте салатите с околовръстна кал и прочие простотии!
                  За казалите " Наздраве"
                  Да ви се връща!
                  Наздраве , банда!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Наздраве!
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• аз съм на винце
                        Наздраве!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          аз съм на винце
                          Наздраве!
                          Буд здоров .

Който си обича работата си я започва от рано .
                          Наздраве

Comment

• Наздраве,колеги!Братовчеда е донесъл от Македония Скопско пиво и жълта ракия...
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

• И от мен наздраве!

Comment

• наздраве докато се занимавам с бъдещия чируз за мезенце иначе още на биричка
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X